Vil du vide mere om os? Her er den korte historie

Hos Essence Solutions skaber vi AX/365 FO-løsninger, der giver værdi for vores kunder. Vi er ærlige i vores tilgang og tør udfordre dig. Du kan altid regne med faglig sparring og rådgivning hos os, der gør dig i stand til at træffe din beslutning på et oplyst grundlag. 

Skal vi tale AX/365 FO? Kontakt os

Så tæt på standardløsningen som muligt

Når det kommer til AX/365 FO, er vores filosofi klar: Benyt standard så vidt muligt. I langt de fleste tilfælde har Dynamics AX/365 FO en integreret løsning på netop din proces. Derfor starter vores proces ikke med en lang foranalyse, men i stedet med en gennemgang af din proces i standard AX/365 FO.

Læs mere om vores AX/365 FO-filosofi

Hos os får du en agil model

Når du indleder et projekt sammen med os, anbefaler vi altid et forløb, hvor den agile model benyttes. Det betyder i praksis, at vi hellere foretager prototyping og sprintlevering i en tæt dialog med dig end på tidskrævende analyser og designdokumenter. 

Det gør vi både med tanke på prisen for dig som kunde og for at sikre fremdrift i projektet - samt en hurtig og præcis levering. 

Vi tør udfordre dig på løsninger

Vores store erfaring med Microsoft Dynamics AX/365 FO kommer dig til gode, når det gælder om at finde de bedste løsninger på dine daglige udfordringer. Vi har set det meste før og kan helt sikkert finde en løsning på din udfordring. Og præsenterer du os for en løsning, vi ikke er enige i, er vi ikke bange for at udfordre dig. 

Sådan bliver dit samarbejde med os

Når du samarbejder med os om din AX/365 FO-løsning, bliver du tildelt en primær konsulent og en primær udvikler som dine faste kontakter i det daglige. Den, du taler med, er ofte også den, der skal løse opgaven.

Du får en direkte dialog i hverdagen og konsulenter med et unikt kendskab til din forretning. Når det er sagt, har vi alle vores spidskompetencer. Så dukker der en opgave op, der passer bedre til en kollega, er vi fleksible. 

For små til at glemme dig

Store nok til at løse dine opgaver (også når det brænder på)


Hos Essence Solutions bliver du ikke bare et nummer i rækken. Vi er ikke en af de store spillere på markedet og har heller ikke nogle ambitioner om at blive det.

Vi vil hellere prioritere den personlige relation med vores samarbejdspartnere. Og selvom vi ikke er de største, kan vi levere – også når tingene brænder på. 

Vi er her også i morgen

Essence Solutions er en partnerdrevet virksomhed med stor dedikation og engagement i vores forretning.    

Det holder os skarpe og sikrer fremdrift i projekterne. Det betyder også, at der sjældent udskiftning på medarbejderfronten. Derfor kan du trygt regne med et stabilt og langvarigt samarbejde med os.     

keyboard_arrow_up